Utställning i Växjö....

....har vi varit på. 12 st tikvalpar var konkurrenter här och Viola fick en 5:e placering. Inte illa för oss noviser med tanke på att resterande 11 var gamla ringrävar och visste hur de skulle göra. Lite konfunderad blir man allt när bedömningen var utskriven. Helt plötsligt var hennes ögon inte mandelformade, avstånd mellan nos och stop var inte korrekt, gången lite tajt, helt tvärt emot förra bedömningen! En trevlig dag var det och nöjda var vi 😄. Lilla Lola är den vackraste i mina ögon! 

Dagen avslutades med fika hos trevliga valpköpare och Viola var en mycket trött liten Havanais som sov sig igenom resten av dagen. 

Nu äntligen...

 ....var dagen U här. U som i utställning! Kl 5:00 rullade en fullpackad bil ner till Tågarp och till min och Violas första utställning. När allt var på plats var det bara att sätta sig ner med en macka och kaffe och vänta på vår tur. En helt fantastisk söndag med strålande sol från en knallblå himmel, en lugn och fin hund och en stöttande kompis jämte, bättre kunde det inte bli den här allra första gången. Matte lite nervös förstås men laddad. Viola skötte sig bra och föll domaren Åsa Larsson i smaken. HP (hederspris) och BIR (bäst i rasen) fick hon det lilla hjärtat 💓..

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan