4. mar, 2016

Krångel.....

....med just bloggsidan har det varit. På datorn funkar det men inte på ipaden elller mobilen. Nu är 7 st valpar födda och idag är de 4 dygn. Alla växer och frodas. Mindy är en underbar liten mamma, sköter dem exemplariskt och vill inte lämna dem för långa stunder. Det blev 4 tikar och 3 hanar i ljuvliga färger. Tre chokladfärgade, två svarta, en vit och en choklad/vit. Bilder finns under "Valpar". Alla ökar stadigt i vikt och är nöjda och belåtna. Enda gången det piper i valplådan är när de har lyckats komma för långt från mamsen. Jag kommer förmodligen att behålla en chokladfärgad tik, alla är lika fina, men det är en som jag har ett extra öga till!

Ska försöka lägga in lite mer foton, alla foton är i mobilen och ipaden. Är ju en teknisk analfabet men ska nog lyckas lägga över till datorn.

De lyckliga valpköparn längtar nu tills det är dags att komma på ett första besök. Det dröjer ett antal veckor, för Mindy och bebisarna ska ha lugn och ro. Vid 5 veckors ålder är det lagom. Då har de börjat visa sin alldeles egna personlighet och springer runt här i huset och busar!