6. feb, 2016

Så har det....

.....gått ytterligare en vecka och Mindy går in i sin 6:e vecka idag. Lilla magen har ökat 2 cm på en vecka och det börjar synas att hon är dräktig 😃. Det är så mysigt att ligga och känna på "kulan" och småprata med liven därinne. Läste just att fostren känner smekningarna utifrån och att de mår bra av att bli "klappade". Här klappas det och pratas så mycket jag kan! 

Igår hade vi besök av en kompis med en Havanais, Nela, och Mindy var (heeelt olikt henne) en riktig liten surtant! Jodå, hon är ursäktad, hormonerna svallar och trött är hon. Vem vill leka och vara trevlig när man helst vill ligga och bara vara "helig"? 

Mina andra två, Diva och Nova, tycker hon är tråkig! Ingen att leka och busa med, de undrar nog vad som är med henne. Och, specialmat får hon också! Och, matte matar henne! Men vi då? Får vi smaka? Jodå det får de, äter de så äter Mindy! 

Veckorna går både fort och långsamt! Det är bara 4 veckor kvar till den stora dagen. Husse bygger en bättre valpningslåda och jag förbereder med allt annat som behövs. Mycket får vänta tills jag vet hur många det blir men sitter och tittar på bra valphagar och annat. Har ju det mesta från förra dräktigheten så det behöver bara kompletteras en del. 

Imorgon åker jag och några hundvänner till Nässjö för en föreläsning med Per Jensen. Det ska bli intressant, han har en riktigt bra förståelse för hundar. Han är etolog och forskar mycket om hundars beteende mm. 

 Dags för kissning mm, OM jag får ut dem i regnet! Det blir nog en väldigt snabb runda! 👋