Den här ...

....veckan har det varit mycket farande för min del. Frissan, möten, läkarbesök och tur då att man kan kalla in dottern som "barnvakt" 👍. Lämnar de små och Mindy ensamma gör jag inte, skulle det hända något vore det katastrof! Alla sju äter och växer så det knakar, pälsen har blivit längre, morrhår tittar fram, ögonspringorna syns nu ordentligt och de har börjat använda bakbenen att ta sig fram med. De är såååå fina, varenda en av dem 💖💙. Igår fick de klorna klippta! Små vassa rosentaggar. För ovanlighetens skull så var de någorlunda stilla, de är vääääldigt rörliga annars! Mindy kommer allt mer ofta ut till oss, men vid minsta pip eller om hon ser att någon är på väg in i rummet där de ligger rusar hon in till dem, duktig mamma! Hennes matlust kan man just nu jämföra med en hästs, det verkar inte finnas någon botten! Tre-fyra ggr om dagen äter hon enorma portioner av valpfoder, nötfärs och speciell burkmat från veterinären. Hon behöver mycket näring när hon föder upp de små. 

Diva och Nova har inte fått träffa de små, de är jätteduktiga och går inte in i rummet även om dörren är öppen. De tycker livet är ganska tråkigt, på dagarna händer det inte mycket. Vi letar godis och tränar på Nosework men jag tror de saknar våra långpromenader ihop med alla hundarna. Nu blir promenaden kortare och på kvällen när husse har kommit hem  

Nedan är bildspel på sötnosarna. Hanarna överst. 

Kurre 💙

Kurre 💙

Blixten 💙

Blixten 💙

Pontus 💙

Pontus 💙

Poppie 💓

Poppie 💓

Cookie 💓

Cookie 💓

Salina 💓

Salina 💓

Alice 💓

Alice 💓

Småttingarna....

....växer så det knakar! De är en vecka idag och mår som små prinsar och prinsessor. Äter, sover och "pratar" i sömnen 😃. När de börjar bli hungriga eller, ve och fasa, råkar komma för långt från mamma Mindy låter de som ett gäng fiskmåsar! MYCKET livliga är de alla sju, och snabba. Det blir nog agilityhundar av dem. Det är ett sjå att försöka fota dem, man måste vara två annars far de iväg fortare än tåget. 

Har nu börjat fundera på namn, alltså såna där flashiga kennelnamn. Eftersom de är så go'a och söta så blir det namn efter något gott, också kopplat till färgerna. En tik ska heta Amfelo's A Taste of Sugar Pearls, en hane Amfelo's A Taste of Sweet Liquorice, har några till som jag suger lite på. A Taste of är ju för de är så goda så man vill äta upp dem! Foton kommer när mannen kommit hem! 

Sju fina valpar födda 29/2 2016 ❤️

Nu har Mindy blivit mamma till 7 helt underbara valpar. 4 tikar och 3 hanar i helt ljuvliga färger. 3 chokladfärgade, 2 svarta, 1 vit och 1 choklad/vit. Alla med fina vikter. De är mycket rörliga! Kommer de för långt från mamma kravlar de snabbt tillbaka under ljudligt pipande 😃. Annars ligger de lugnt och snuttar och sover hos mamma Mindy. 

Mindy är en underbar mamma, hon pysslar om sina små och vill knappt gå ut och kissa och bajsa! Maten får hon på "sängen" 😃. 

Jag är nu den lyckligaste i världen! Och den tröttaste! Måste ju kolla varje pip så alla har det bra. Här kommer bilder på de små, ett dygn gamla. 

Senaste kommentaren

06.09 | 14:56

Hej
Tyvärr inte, har valpar just nu och tar inte emot besök mer än av de blivande ägarna.

06.09 | 11:45

Hej! Jag och min familj som består av min man och tioåriga dotter har så smått börjat leta efter en hundras som kan passa oss. Är det möjligt att få komma och göra ett besök och bekanta oss med rasen?

24.09 | 17:22

Ååå så söta de är❤️ Längtar såå tills vi får träffa de söta valpisarna !!

10.08 | 06:01

Så härligt att kunna följa Stellas utveckling och se vad som händer. Vi väntar med spänning! ❤️

Dela den här sidan