Välkomna till Amfelo's ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jag är utbildad Allmänlydnadsinstruktör, Rallylydnadsinstruktör och har gått SKK:s uppfödarutbildning. Med mig och min man bor också våra fyra hundar, tre Havanaiser, Diva (Buenazo's Treasure) Mindy (Buenazo's Girl of Mine), Viola (Amfelo's A Taste of Hazelnut Créme) och Nova, en Dvärgpudel. Hundarna är en del av familjen och vi tar med dem i stort sett överallt. För mig är det en självklarhet att hundarna aktiveras både mentalt och fysiskt. Vi tränar Rallylydnad, spår, sök, lite tävlingslydnad och tar många och långa skogspromenader.  Även en liten hund behöver aktiveras i lagom dos och ser gärna att ni som vill köpa hund av mig är en lagom aktiv, lekfull och träningssugen familj. 

Mitt mål med aveln är att hundarna ska vara rastypiska, friska och mentalt stabila. Jag följer SKK:s och BBHC:s avelsrekommendationer, dvs patellaundersökta, hjärtauskulterade och ögonlysta. Detta gäller även hanen. 

Är du intresserad av en valp från Amfelo's vill jag gärna träffa hela familjen. Jag säljer inga valpar över bara mail- eller telefonkontakt. Inte heller på avbetalning. Jag är oerhört noga med var mina valpar hamnar och förbehåller mig rätten att välja rätt köpare till mina valpar. Ingen valp bortlovas förrän den dagen jag känner att allt stämmer mellan mig och ev familj. Jag kommer att finnas till för råd och stöttning under hela hundens liv om det behövs. För er som köper valp av mig och bor i närheten ingår valpskola på 4 gånger där vi lekfullt tränar in de viktigaste momenten, t ex kom, stanna, gå fint i koppel mm. Jag tränar bara med mjuka, positiva metoder där vi belönar rätt beteende och nonchalerar fel. 

En valp från Amfelo's levereras enligt SKK:s regler:

- Från tidigast 8 -10 veckors ålder eller senare beroende på hur valpen utvecklas.

- Avmaskad

- Vaccinerad

- Chipmärkt

- Veterinärbesiktad (högst en vecka gammalt)

- Registrerad i SKK

- Stamtavla och registreringsbevis 

- Dolda felförsäkrad i 3 år

Valpen kommer också att vara van vid barn i olika åldrar, har åkt bil, vant sig vid halsband och koppel, fått bekanta sig med närmsta omgivningarna och blivit mycket pussad och gosad! 

Jag skickar med mat som valpen är van vid att äta, leksak, ben, information om skötsel mm.