Valparna

30. jun, 2017

Stella är kvar i Habo 🌸🌸🌸🌸

30. jun, 2017

Lola har flyttat till Växjö 🌸🌸🌸🌸

30. jun, 2017

...stått stilla! Alla sju valparna har flyttat till sina nya hem. De nya ägarna är överförtjusta i sina små, och de visar sig vara sociala, trygga och säkra småttingar som tjusar allt och alla. Saknar dem ibland men som tur är finns lilla Stella kvar här i närheten. En vacker dag kommer denna lilla tjej förhoppningsvis bli mamma till nya små underverk. Jag har behållit avelsrätten på denna lilla skönhet! 

10. maj, 2017

.....tråkiga saker blsnd allt roligt. Viola och Mindy krockade under lek och bus och Viola gjorde sig illa i benet. Besöket hos veterinären slutade med en operationstid 😢. Så nu är hon opererad och ska ta det lugnt i fem veckor. Korta koppelpromenader 4-6 ggr/dag, massage och bensträck X 2. Mycket ska hinnas med, har ju tre andra som behöver promenader och omvårdnad, sju valpar som bara måste få ta tid. På något sätt så hinner jag med men inte utan hjälp av mannen som tar en lång kvällspromenad med de tre vuxna. 

Valparna växer och växer och växer, på måndag flyttar den första lilla hanen. De är helt underbara nu och fulla av bus och energi, precis som det ska vara! Nu ska Viola masseras och benet sträckas så, om det hinns med, kommer det mer om en vecka (eller två 🤔)! 

10. maj, 2017