3. dec, 2019

Tomt i valphagen....nästan

❤❤5 av valparna flyttade samma vecka. Lilla Elsa stannade tills hon var 11 v då matte och husse var på en sedan länge planerad resa. Elsa är min blivande avelstik, jag hoppas att hon utvecklas bra så att hon blir en lämplig mamma. hon visar redan nu att hon är en mentalt och fysiskt fin liten tjej och kan inte tänka mig annat än att hon kommer att utvecklas väl.

En hane, Amfelo´s PS I Love You, Billy, har jag också avelsrätten på och hoppas att han också fortsätter att utvecklas till en stilig "karl".

Tyvärr fick jag tillbaka lille Cian, numera Bosse, efter bara två veckor, så nu bor han här igen. En helt underbar liten kille, trygg, social och allt som en liten valp ska vara. Han är nu såld igen till en av mina valpköpare från förra kullen. Där vet jag att han får ett underbart liv, älskad, omhuldad och allt den lille förtjänar. Ett litet tag till får jag njuta av honom sen är det "bara" mina 4 andra här hemma att pyssla om.

Jag stänger nu bloggen om mina älskade C-valpar, de har alla fått det perfekta hemmet hos helt underbara familjer. Nästa kull planerar jag inte förrän om 1 1/2 år, då blir Stella förhoppningsvis mamma igen ❤❤