28. feb, 2016

Har räknat...

.....fel på 1 dag! Idag är Mindy på dag 58 och skulle valparna komma nu är det ingen fara. Jag hoppas att hon går några dagar till och får småttingarna en vardag, gärna på dagtid! Allt är framplockat för födseln, handdukar tvättade, valpsängen renbäddad så nu är det bara att vänta 😃. Magen är som en Bongotrumma och Mindy stönar och stånkar, lilla gumman. Aptiten är inte på topp så nu blir det mycket gott, kokt kycklinglever, oxhjärta, leverpastej och annat gott att fresta med många gånger om dagen. 

Det känns bra att valpköparna är förväntansfulla och verkligen är intresserade att följa Mindys och min resa fram till den stora dagen. Känner absolut att jag har valt rätt familjer till de små 💖

Jag ryser i hela kroppen av glädje när jag tänker på vad jag ska få vara med om! Födsel, utveckling, när de öppnar ögonen, börjar tulta runt, lek och bus och ALLT. Varje dag i minst 8 veckor kommer vara en upplevelse. När den dagen kommer då det är dags att släppa iväg de små kommer det säkert att fällas en och annan tår.